MOSSO / MOSSA DE MAGATZEM

Otros

el viernes pasado a las 11:23dot divider icon154 vistas

MOSSO / MOSSA DE MAGATZEM
OFERTA CERRADA

Es precisa magatzemer / magatzemera per a empresa de maquinària agrícola situada a la zona d'Agramunt.

Funcions: descàrrega, verificació i posicionament dels materials rebuts, ús de carretilla elevadora, preparació de comandes, control i el registre de les operacions d'enviament, supervisió de devolucions, entre altres.

Requisits: carnet de carretilla, carnet o experiència amb pont grua, experiència mínima d'un any en una posició similar, domini del català o castellà, persona proactiva i organitzada.

S'ofereix: Jornada completa de dilluns a divendres amb horari intensiu de 6:30 a 14:30 o de 7:00 a 15:00. Contracte per ETT + possible incorporació per empresa (vacant estable).

  • Experiencia
    Se requiere
  • Jornada
    Completa

pin iconPreixens, Catalonia

Empresa de treball temporal • 51-250 empleados

Con nosotros desde junio, 2019

"A Marlex ens importa la part més humana de les empreses, perquè sabem que darrere de l'èxit sempre hi ha un gran equip. Per això a Marlex, més que treballar amb recursos humans, treballem amb humans plens de recursos"

default avatar icon
Responsable- -Activo hace 16 horas

Más ofertas de esta empresa

Ofertas similares

Con tu consentimiento, nos gustaría utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar tu experiencia con nuestro servicio. Para más información al respecto, visita nuestra página de Política de privacidad